Läs gärna mer om oss 

Inriktning på exklusivitet!


Norrlands Auktionsverk AB är Norrlands första auktionshus inriktat på exklusiva objekt inom antikt, konst, retro & design.

Vår personal väljer personligen ut vilka objekt som platsar på auktionen för att på så sätt följa den röda tråden & hålla en genomgod hög standard.

Norrlands Auktionsverk AB tar även på sig specialuppdrag som anonyma försäljningar, hjälp med utfärdande av äkthetsintyg, forskning i provenienser samt guidning i hur du på bästa sätt ska sälja ditt unika objekt.

Det finns flera vägar att välja men vi anser att i Norrland är vi det självklara valet att vända sig till när det kommer till den exklusiva försäljningen som kräver det där lilla extra. Norrlands Auktionsverk AB är även format efter kundens bästa, detta gäller även avgifter & provisioner. Vi jobbar med ett modernt tänk vilket gör att vi ibland jobbar emot strömmen, vi använder oss aldrig av dolda avgifter.
Tillgänglighet


Grundtanken med Norrlands Auktionsverk AB är att serva hela Norrland med professionella värderingar & internationella försäljningar. Vårt system är avancerat & jobbar ihop med alla världens portaler för att hitta köparen för just ditt objekt. Norrlands Auktionsverk AB håller höga slutpriser på den exklusiva konsten samt de lokala Norrländska objekten.

Vår bas finner ni i Umeå där den största delen av forskning, profilering & utlämning sker men vi utför värderingar kring hela Norrland. Tanken är att i framtiden utöka filialer som täcker upp hela Norrland så att kunden på så sätt har närmare till in & utlämningsställena.

Vi kommer då även att erbjuda kostnadsfri transport av dina vunna objekt mellan våra filialer. Köp exempelvis ett objekt från Skellefteå så ingår gratis leverans till Örnsköldsvik. För att kunna lyckas med detta behöver vi även hjälp från er. Tillsammans kan vi sätta Norrland på auktionskartan & bevara vårt kulturarv.
Service & kunnande


Norrlands Auktionsverk AB grundar sig på stort servicetänk & kunnande. Vi har dragit till oss den riktiga spetskompetensen inom alla typer av föremål & har på så sätt blivit en väldigt komplett verksamhet som klarar av försäljningen av dom exklusiva objekten.

Vår personal förstår vikten av att ge unik service för att täcka just dina behov & svara på just dina frågor. Hos oss möts du alltid av professionell kvalitet utöver det vanliga när det kommer till service. Vi chansar aldrig! även om det kan betyda att vi måste lägga timmar eller dagar på ditt objekt.

Vår verksamhet ska alltid följa den röda tråden & ingenting ska lämnas åt slumpen. Utöver ett brett kunnande & servicetänk så går vi ofta emot strömmen & tänker alltid på vad som blir bäst för kunden, just nu erbjuder vi som ett exempel en av marknadens lägsta fraktpriser för dina auktionsvinster.

Den färdiga verksamheten!

Idag kan vi stoltsera med att vi är Umeås & Norrlands första och enda webbaserade auktionshus med inriktning på exklusiva objekt inom antikt, konst, smycken, retro & design!
Vi har format hela verksamheten efter kundens bästa, vi är flexibla åt alla håll vilket bland annat innebär att vi erbjuder kostnadsfria värderingar, fördelaktiga fraktlösningar runt hela världen, generösa öppettider & en stabil support.

 

Förutom flexibiliteten erbjuder vi en auktionsplattform som når internationellt, stor kompetens hos våra värderare, avancerad fotohörna för bästa profilering av objekten, strukturerat lagersystem samt moderna betallösningar.

Välkommen in till oss på Norrlands Auktionsverk AB!

Please reload

DSC_0295edited.jpg

Johannes Linder, Intendent / Av Sveriges Handelskamrar förordnad värderingsman

Konst & Grafik, Skulpturer, Smycken, Silverföremål, Sameslöjd & Orientaliskt.

Telefonnummer växel: 090-122211

DSC_0290edited - Kopia.jpg

Jonas Linder, Intendent / Värderingsman

Glas, Konst, Keramik, Klockor,  Foto & Vapen.

Telefonnummer växel: 090-122211

nuuu.jpg

Kim Linder, Intendent / Värderingsman & Verksamhetschef

Konst, Keramik, Glas, Fotokonst, Skulpturer & modern design.

Telefonnummer växel: 090-122211

svart.png

Emelie Nilsson, Intendent / Värderingsperson

Konst, Keramik, Glas, Skulpturer, Vapen & Militaria samt modern design.

Telefonnummer växel: 090-122211

Photo.jpg

Christopher Ericsson Intendent / Värderingsman

Konst & Grafik, Möbler, Keramik, Porslin, Glas, Art-deco, Skulpturer samt övrigt hantverk.

​Telefonnummer växel: 090-122211

svart.png

Kristina Gyllenberg Holst, Intendent / Värderingsperson

Konst, Keramik, Glas, Fashion & Vintage, Belysning & möbler.

Telefonnummer växel: 090-122211

svart.png

Saga Milton, Fotograf

Telefonnummer växel: 090-122211

Klar.jpg

Cecilia Andersson, Ekonomi, Kundmottagare & Fraktansvarig

Fakturering, Kundmottagning, Frakthantering & försäkringsärenden.

Telefonnummer växel: 090-122211

DSC_0091edited.jpg

Ingrid Lindforss, Kundmottagare & Värderingskonsult

Mattor, Textil & Porslin.

​Telefonnummer växel: 090-122211

Photo.jpg

Leif Andersson, Suppleant / Värderingsman

Mynt & medaljer samt övrigt konsthantverk

Telefonnummer växel: 090-122211

Photo.jpg

Intern ekonomi, bokföring samt löpande redovisning.

​Telefonnummer växel: 090-122211

Handelskamrarr.png
SD_logo.png
Samarbetspartners
Vi på Norrlands Auktionsverk AB rekommenderar Antikmonologens blogg.
Intressant läsning om det mesta som rör auktionsvärlden
samt en pekpinne på hur det ska vara.