Läs gärna mer om oss 

Den färdiga verksamheten!

Idag kan vi stoltsera med att vi är Umeås & Norrlands första och enda webbaserade auktionshus med inriktning på exklusiva objekt inom antikt, konst, smycken, retro & design!
Vi har format hela verksamheten efter kundens bästa, vi är flexibla åt alla håll vilket bland annat innebär att vi erbjuder kostnadsfria värderingar, fördelaktiga fraktlösningar runt hela världen, generösa öppettider & en stabil support.

 

Förutom flexibiliteten erbjuder vi en auktionsplattform som når internationellt, stor kompetens hos våra värderare, avancerad fotohörna för bästa profilering av objekten, strukturerat lagersystem samt moderna betallösningar.

Välkommen in till oss på Norrlands Auktionsverk AB!

Please reload

Inriktning på exklusivitet!


Norrlands Auktionsverk AB är Norrlands första auktionshus inriktat på exklusiva objekt inom antikt, konst, retro & design.

Vår personal väljer personligen ut vilka objekt som platsar på auktionen för att på så sätt följa den röda tråden & hålla en genomgod hög standard.

Norrlands Auktionsverk AB tar även på sig specialuppdrag som anonyma försäljningar, hjälp med utfärdande av äkthetsintyg, forskning i provenienser samt guidning i hur du på bästa sätt ska sälja ditt unika objekt.

Det finns flera vägar att välja men vi anser att i Norrland är vi det självklara valet att vända sig till när det kommer till den exklusiva försäljningen som kräver det där lilla extra. Norrlands Auktionsverk AB är även format efter kundens bästa, detta gäller även avgifter & provisioner. Vi jobbar med ett modernt tänk vilket gör att vi ibland jobbar emot strömmen, vi använder oss aldrig av dolda avgifter.
Tillgänglighet


Grundtanken med Norrlands Auktionsverk AB är att serva hela Norrland med professionella värderingar & internationella försäljningar. Vårt system är avancerat & jobbar ihop med alla världens portaler för att hitta köparen för just ditt objekt. Norrlands Auktionsverk AB håller höga slutpriser på den exklusiva konsten samt de lokala Norrländska objekten.

Vår bas finner ni i Umeå där den största delen av forskning, profilering & utlämning sker men vi utför värderingar kring hela Norrland. Tanken är att i framtiden utöka filialer som täcker upp hela Norrland så att kunden på så sätt har närmare till in & utlämningsställena.

Vi kommer då även att erbjuda gratis transport av dina vunna objekt mellan våra filialer. Köp exempelvis ett objekt från Skellefteå så ingår gratis leverans till Örnsköldsvik. För att kunna lyckas med detta behöver vi även hjälp från er. Tillsammans kan vi sätta Norrland på auktionskartan & bevara vårt kulturarv.
Service & kunnande


Norrlands Auktionsverk AB grundar sig på stort servicetänk & kunnande. Vi har dragit till oss den riktiga spetskompetensen inom alla typer av föremål & har på så sätt blivit en väldigt komplett verksamhet som klarar av försäljningen av dom exklusiva objekten.

Vår personal förstår vikten av att ge unik service för att täcka just dina behov & svara på just dina frågor. Hos oss möts du alltid av professionell kvalitet utöver det vanliga när det kommer till service. Vi chansar aldrig! även om det kan betyda att vi måste lägga timmar eller dagar på ditt objekt.

Vår verksamhet ska alltid följa den röda tråden & ingenting ska lämnas åt slumpen. Utöver ett brett kunnande & servicetänk så går vi ofta emot strömmen & tänker alltid på vad som blir bäst för kunden, just nu erbjuder vi som ett exempel en av marknadens lägsta fraktpriser för dina auktionsvinster.

Johannes Linder, Intendent / Av Sveriges Handelskamrar förordnad värderingsman

Konst & Grafik, Skulpturer, Smycken, Silverföremål, Sameslöjd & Orientaliskt.

Telefonnummer växel: 090-122211

johannes@norrlandsauktionsverk.se

Jonas Linder, Intendent / Värderingsman

Glas, Konst, Keramik, Klockor,  Foto & Vapen, Möbler.

Telefonnummer växel: 090-122211

jonas@norrlandsauktionsverk.se

Maja Skönby, Intendent / Värderingsman

Konst, Grafik, Keramik, Porslin, Smycken, Vintage & Fashion.

Telefonnummer växel: 090-122211

maja@norrlandsauktionsverk.se

Ingrid Lindforss, Kundmottagare & Värderingskonsult

Mattor, Textil & Porslin.

​Telefonnummer växel: 090-122211

ingrid@norrlandsauktionsverk.se

Kim Linder, Intendent / Värderingsman

Konst & Grafik, Fotokonst, Smycken, Silverföremål, Foto & Retro

Telefonnummer växel: 090-122211,

info@norrlandsauktionsverk.se

Cecilia Andersson, Intendent / Värderingsman

Konst & Grafik, Keramik, Smycken, Fashion & Vintage.
Telefonnummer växel: 090-122211,

info@norrlandsauktionsverk.se

Lars Wiglöv

Ekonomi

​Telefonnummer växel: 090-122211

lars.wiglov@ekonomigruppen.nu

Please reload

Handelskamrarr.png
SD_logo.png
Samarbetspartners
Vi på Norrlands Auktionsverk AB rekommenderar Antikmonologens blogg.
Intressant läsning om det mesta som rör auktionsvärlden
samt en pekpinne på hur det ska vara.

Öppettider hämtning, lämning & visning i vår lokal:

Måndag-Tisdag: 10:00-19:00

Onsdag-Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-17:00

Lördag: 12:00-15:00
Söndag: Stängt

 

Vi har utökade öppettider för telefonsupport.
kontakta oss.

Norrlands Auktionsverk AB 

Skolgatan 53 (På innergården)
90327 Umeå

Telefon växel: 090-122211

Org-nr: 556902-4549

Epost direkt: info@norrlandsauktionsverk.se

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2023 Norrlands Auktionsverk AB

Registrera dig som kund för att vara med i vårt nyhetsbrev: