Verksamheten växer & snart är det dags för nästa auktion


Mycket har hänt på Norrlands Auktionsverk under de senaste månaderna & många av våra kunder har märkt samma sak, att vi får in fler objekt, levererar bättre bilder & håller i helheten snabbare transporttider för inropade objekt. Man kan med enkelhet säga att verksamheten fortsätter att växa vilket känns väldigt roligt. Som jag tidigare har nämnt till många så har & är resan slitsam, det blir många timmars övertid & överprestation blandat med perfektion tar energi, vi vill hela tiden bli bättre & större under kortare perioder. Med det sagt vill jag ändå tala om vilket fantastiskt jobb vi har & vilken motivation man får genom alla lovord från er kunder! Utan er skulle man troligtvis inte orka. Snart är det förhoppningsvis dags för ännu en nyanställning vilket kommer lägga mindre press på oss. Nu är det snart bara en vecka kvar till vår hittills största auktion avslutas, nämligen auktionen i november som innehåller närmare 464 objekt till en beräknat auktionsvärde på c.a 2 miljoner kronor. Auktionen innehåller en stor blandning objekt men tittar man i helheten kan man se att det finns väldigt många ovanliga guldkorn. Inom konsten auktionerar vi ut stora namn & bra verk av konstnärer som Bengt Lindström, Helge Linden, Wobbe Alkema, Karin Olsson, Lars Pirak, Sven-Olof Ivarsson, Berta Hansson, Edward Ruscha, Staffan Hallström, Anna Nordlander, Nils Nilsson Skum, Albin Amelin med mera.

Du hittar även ett flertal ovanliga sameslöjds-föremål av slöjdare som Olav Svonni, Lars Pirak, Esse Poggats, Tore Sunna, Isak-Matti Juuso & Per-Eric Nilsson. Som vanligt är vårt utbud av sameslöjd & samekonst väldigt stort. Vi har även lagt in extra mycket krut på att erbjuda er köpare exklusiva handknutna persiska mattor, något som varit efterfrågat. Även möbler, belysning, skulpturer & smycken med mera är något som denna auktion har att erbjuda. Jag hoppas att ni alla tycker att auktionen är lika bra som jag tycker. Vi önskar er alla stort lycka till på auktionen! / Johannes Linder - Värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar

Utvalda inlägg