December 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

Välkommen till vår blogg!

September 4, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Johannes favoriter på September-Auktionen

September 27, 2018

William Oliver! En romantisk stillsam otroligt välmålad porträtt av den engelska konstnären. Tittar du noga på tidigare sålda alster från denna konstnär kan du nog som mig säga att denna håller väldigt hög klass. Även om konstnären må vara Engelsk så finns det många sålda verk inom Sveriges ramar.

En av mina absoluta favoritkonstnärer från Sverige, Bengt Lindström.
Denna berlock tillverkad av Sterling-silver gjordes i hela 999 exemplar men trots det dyker dessa väldigt sällan upp på andrahandsmarknaden. Ett givet köp för BL fantasten.

Sixten Fager! En av våra konstnärer från Umeå-trakterna som lyckats fånga fjällvärden som vi aldrig tidigare har sett den. Sedan vi startade auktionsverket har vi stött på hundratals målningar av nämnda konstnär men få i denna storlek (122x118 cm) Ett självklart köp för den som har större väggar eller äger en lokal i offentlig karaktär.