Vi presenter stolt vår andra exklusiva auktion i Augusti!

Som Norrlands första webbaserade auktionshus presenterar vi stolt vår andra exklusiva auktion i Augusti!

Denna auktion innehåller hela 410 objekt inom olika kategorier vilket gör detta till vår största & mest omfattande auktion hittills. Auktionen avslutas Fredagen 2018-08-31 mellan kl 16:00-23:00. Du kan redan nu besöka vår katalog på internet för att granska alla objekt, ställa fler frågor eller lägga ditt bud.

Bengt Lindström special!

På denna fullmatade auktion hittar du ett flertal ovanliga verk av den stora svenska konstnären Bengt Lindström 1925-2008. Allt från den stora oljemålningen "Kvälls Besökare" (Les Visiteurs Du Soir) till en mindre oljemålning, Akryl, Linoleumsnitt, Litografier & skulpturer.

Här finns även den berlocken som skapades i en limiterad upplaga av Guld Carlsen i 925 Sterling silver efter Bengt Lindströms förlagor.

Absolut högsta klass på auktionens knivar!

Ryktet har spridit sig fort! På Norrlands Auktionsverk kan du förvärva den absolut högsta klassen när det kommer till exklusivt hantverk.

Här kan du buda hem en mäktig huggare tillverkad av Per-Eric Nilsson på hela 47,5cm samt en helhornskniv med utomordentligt fin gravyr med intarsia av silver.

Du hittar även knivar tillverkade av SM-Vinnaren Jörgen Sundström samt en mängd fina samearbeten & sameslöjd.

Visningsrummet är färdigt! Kom gärna förbi oss på ditt nästa besök i Umeå-City.

I vårt visningsrum kan du i lugn & ro titta på alla fina föremål, här finns även personal på plats som mer än gärna berättar mer om föremålen du är intresserad av.

Nu börjar även inlämningen till vår nästa auktion! Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri värdering av dina objekt, vi servar Umeå, Skellefteå & Örnsköldsvik / Ö-vik med omnejd.

Denna auktion innehåller även objekt från bland annat dessa konstnärer & formgivare: Agneta Gynning, Alf Ekberg, Alf Olsson, Anne Nilsson, Arne Olsson, Bengt Fransson, Bengt Lindström, Bertil Vallien, Birger Kaipianen, Bruno Mathsson, Carl Harry Stålhane, Chanel, Emil Lindgren, Erik Höglund, Erik Norberg, Erik Olson, Ernst Billgren, Ernst Lindgren, Fernand Leger, Folke Ricklund, Gino Scarpa, Gunnar Nylund, Gunnel Sahlin, Göran Brunius, Hans Agne Jakobsson, Hans J Wegner, Hertha Bengtsson, Hummel, IWC, Jörgen Sundström, Karin Olsson, Karl Axel Pehrson, Kjell Engman, Lars Lerin, Lars Matson, Lars Pirak, Lena Linderholm, Lisa Larson, Malte Nyberg Tolf, Marianne Westman, Maurice Esteve, Nils Nilsson Skum, Olle Bonniér, Omega, Per Erik Nilsson, Per-Eric Nilsson, Philip Von Schantz, Rolex, Royal Copenhagen, Samearbete, Samekniv, Sameslöjd, Sigurd Persson, Sixten Fager, Stig Lindberg, Sture Meijer, Sune Enoksson, Svante Larsson, Sven X:et Erixson, Timo Sarpaneva, Ulrica Hydman Vallien, Vera Frisén, Vicke Lindstrand, William Oliver.

Utvalda inlägg