Sommarauktion när det är som bäst!

Vi har nu släppt vår sommarauktion!

349 exklusiva föremål i olika kategorier ska auktioneras ut! Objekten avslutas 2018-08-03 mellan kl 16:00-23:00. Du kan redan nu besöka vår hemsida för att granska alla objekt. Har du frågor eller vill titta på föremålet? Du är välkommen in till vårt showroom på Skolgatan 53 Umeå eller ringa/skicka mail till oss.

En stor blandning intressant konst!

Hela 150 rop består av konst & grafik. Allt ifrån en gigantisk oljemålning av Ulf Wahlberg på hela 3x2 meter till den fortsatta delen av Karl Axel Pehrsons arvskifte. Även orientaliska guldkorn Scroll, blocktryck & porslin.

Exklusiva diamantsmycken från tidigt 1900-tal

Fina slipningar & en härlig Art-Deco känsla. Här hittar du bland annat en otroligt välarbetad ring tillverkad av Platina med briljantslipade diamanter om totalt 1,7ct / TW/vi. Här finns även en klassisk syskonring samt en brosch med en stor kulett på 1,2ct samt 12 mindre diamanter på 0,7ct.

Självklart finns det sameslöjd!

Detaljerat graverat renhorn & masurbjörk av högsta kvalitet. Här hittar du bland annat en välarbetad kniv av Per-Eric Nilsson med silverinlägg, en stor Naphie av mästaren Thore Sunna samt en del antika 1800-tals föremål som svepask & klövjedon.

Passa på att möblera om nu under semestertiderna!

På sommarauktionen finns det många exklusiva möbler. Vad sägs om en klassisk Lamino i fårskinn med fotpall eller ett fyrpack av den ovanliga Y-Stolen av Hans J Wegner i fint skick? Vi har även fått in en omtapetserad fåtölj i Karl Axel Pehrsons tyg "Delfinisk rörelse"

Omega Seamaster Planet Ocean 600m Chronometer Cal 3313 (B)

Utvalda inlägg