Värderingsintyg på Konst & antikviteter!

Har du exempelvis föremål hemma som du vet är värd en betydande summa pengar & vill vara säker på att du får rätt ersättning om en skada skulle ske?

Har du ett pågående försäkringsärende där du tycker att försäkringsbolaget har värderat dina föremål för lågt?

Är du mitt uppe i ett arvskifte där ni känner att det skulle vara lättare att dela upp föremålen om en opartisk värderingsman värderar?

Ska ditt företag, förening eller organisation göra ett bokslut & behöver värdera dina inventarier?

Har du tänkt att skriva in dina inventarier i ett företag?

Jobbar du inom ett försäkringsbolag & behöver rådgivning eller värdering?

-------------------------------------------

Det finns många ärenden som det behövs en opartisk värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar & det är där vi på Norrlands Auktionsverk AB kan hjälpa dig. Sedan den 31 Januari 2018 är en av våra medarbetare den enda i Västerbotten inom dessa kategorier som är förordnad av Handelskamrarna för att utfärda värderingsintyg.

Det lönar sig alltid att utfärda ett värderingsintyg i förebyggande syfte för att få en korrekt ersättning från dina föremål samt minska risken för diskussioner, detta ger dig bäst förutsättningar samt sparar tid för försäkringsbolagen.

Vi utför värderingar inom dessa kategorier: Möbler, Antikviteter, konst & konsthantverk, design, Glas & porslin & Silverföremål med mera. Är du osäker på om vi kan värdera just dina föremål? Tveka inte att fråga.

Vi utför värderingar i Umeå, Skellefteå & Örnsköldsvik med omnejd.

Pris? För värderingsuppdrag, utfärdande av värderingsintyg samt rådgivning tar vi en avgift på 995:- / timme inkl moms eller fast pris enligt överenskommelse.

Utvalda inlägg