Inlämningen till nästa kvalitativa auktion pågår!

Våra kunder från Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik samt övriga världen söker nu exklusiva objekt från bland annat dessa konstnärer, kategorier & formgivare: INTERNATIONELL KONST

Lucio Fontana, Ed Ruscha, L. R. Chadwick, Jean Dubuffet, Christo, Roberto Matta, Fernand Léger, Asger Jorn, Pablo Picasso, Joan Miró, Henri Matisse, Serge Poliakoff, Victor Vasarely, Roy Lichtenstein, Karel Appel, F. Arman, Salvador Dali, Marc Chagall, Antoni Tàpies, Andy Warhol med mera.

SVENSK MODERN KONST

Isaac Grünewald, Einar Jolin, Sigrid Hjertén, Leander Engström, Gösta Adrian-Nilsson, Otto G. Carlsund, Ivan Ivarson, Inge Schiöler, Carl Kylberg, Ragnar Sandberg, Hilding Linnqvist, Olle Olsson-Hagalund, Bror Hjorth, Olle Baertling, Lennart Jirlow, Otto G. Carlsund, Bengt Lindström med mera.

MODERNA MÖBLER & DESIGN

Firma Svenskt Tenn, Arne Jacobsen, Mats Theselius, Hans J. Wegner, Poul Kjaerholm, Birger Kaipiainen, Wiwen Nilsson, Hans Hedberg, Axel Einar Hjorth, Ib Kofod Larsen, Wilhelm Kåge, Finn Juhl, Axel Salto, Berndt Friberg, Fulvio Bianconi, Näfveqvarns bruk, M. M-Fjetterström med flera.

MODERN GRAFIK

Chagall, Picasso, Miró, Braque, Matisse, Léger, Warhol, Johns, Soulages, Hockney, Lichtenstein, Hundertwasser, Christo, Dubuffet, Tàpies, Magritte, Fontana, Rauschenberg, Haring,Poliakoff, Hamilton, Munch, Rembrandt, Dürer, Zorn med flera.

SAMTIDA KONST OCH FOTO

Lars Lerin, Karin Mamma Andersson, Ola Billgren, Lena Cronqvist, Eva Hild, Cecilia Edefalk, Maria Miesenberger, Linn Fernström, Jan Håfström, Torsten Andersson, Nathalie Djurberg, Marie-Louis Ekman, Ulf Rollof, PG Thelander, Jockum Nordström, Peter Dahl med flera.

Lokal konst & design

Helge Linden, Sixten Fager, Lars Matson, Vera Frisén, Bill Olson, Torfrid Olsson, Per Julius, Malte Tolf Nyberg, Lars Pirak, Einar Wallquist, Johan Tirén, Nils Nilsson Skum, med flera.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Öppettider hämtning, lämning & visning i vår lokal:

Måndag-Tisdag: 10:00-19:00

Onsdag-Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-17:00

Lördag: 12:00-15:00
Söndag: Stängt

 

Vi har utökade öppettider för telefonsupport.
kontakta oss.

Norrlands Auktionsverk AB 

Formvägen 3
90621 Umeå

Telefon växel: 090-122211

Org-nr: 556902-4549

Epost direkt: info@norrlandsauktionsverk.se

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2023 Norrlands Auktionsverk AB

Registrera dig som kund för att vara med i vårt nyhetsbrev: