Örnsköldsvik levererar!

Under de senaste veckorna har vi börjat få fler & fler hemvärderingar i Örnsköldsvik, självklart så är även dessa värderingar helt kostnadsfria från vår sida. Örnsköldsvik visar att det finns många helt underbara objekt som gömmer sig bakom dörrarna, även riktigt trevliga människor som delar vårt intresse för den högsta kvalitén & den finaste konsten. På en av dom senare värderingarna stötte vi på dessa fantastiska oljemålningar från dom stora mästarna Helmer Osslund & Bruno Liljefors. Bli förförd av den unga duvhökens blick och & njut av det vackra Norrländska landskapet. Om du njuter lika mycket som jag av att titta på dessa verk så ligger dom ute nu på vår andra stora auktion i Oktober, till för oss ett väldigt fördelaktigt pris.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Öppettider hämtning, lämning & visning i vår lokal:

Måndag-Tisdag: 10:00-19:00

Onsdag-Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-17:00

Lördag: 12:00-15:00
Söndag: Stängt

 

Vi har utökade öppettider för telefonsupport.
kontakta oss.

Norrlands Auktionsverk AB 

Formvägen 3
90621 Umeå

Telefon växel: 090-122211

Org-nr: 556902-4549

Epost direkt: info@norrlandsauktionsverk.se

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2023 Norrlands Auktionsverk AB

Registrera dig som kund för att vara med i vårt nyhetsbrev: