December 10, 2018

Please reload

Senaste inlägg

Välkommen till vår blogg!

September 4, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Champagneglas för 45,000:-

September 11, 2017

 

 

Ett roligt objekt som vi fått in nu under Septemberauktionen.
 

Efva Attling Amor Vincit Omnia Champagne Diamond Edition från Orrefors är ett prestigeglas och den starkast lysande stjärnan i Amor Vincit Omnia-serien. Ringen i vitguld är beströdd med 36 briljantslipade diamanter. Ovansidan har samma ingraverade inskription som övriga glas i serien Amor Vincit Omnia – kärleken övervinner allt. Den exklusiva ringen på detta glas går att knäppa av från glaset och hänga i en tillhörande vitguldkedja, som medföljer den silvervita skimrande lyxförpackningen.

Glasbruk:    Orrefors
Formgivare:    Efva Attling
Serie:    Amor Vincit Omnia
Bredd:    5 cm
Höjd:    23 cm
Volym:    18 cl
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss