Välkommen till vår blogg!

Välkommen till Norrlands Auktionsverks blogg! Vi tycker att vi har ett otroligt spännande yrke, ett yrke som är helt nytt för Umeå samt norra Sverige. Vi är det första onlinebaserade auktionshuset med inriktning på exklusiva objekt inom antikt, retro, konst & design. På vår nya blogg kan du läsa vad som händer i vårt arbete, vilka objekt vi stöter på samt härliga auktionstips & inredningstips.

Vi är nya inom bloggandet, vi hoppas att vi ändå kan formulera oss korrekt & ge er en intressant läsning. Har du några frågor som rör vårt arbete? Skulle du vilja att vi skrev ett inlägg om något speciellt? Kontakta oss gärna så ska vi se till att göra din önskan till verklighet. Med vänlig hälsning! / Jonas & Johannes Linder med personal.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Öppettider hämtning, lämning & visning i vår lokal:

Måndag-Tisdag: 10:00-19:00

Onsdag-Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-17:00

Lördag: 12:00-15:00
Söndag: Stängt

 

Vi har utökade öppettider för telefonsupport.
kontakta oss.

Norrlands Auktionsverk AB 

Formvägen 3
90621 Umeå

Telefon växel: 090-122211

Org-nr: 556902-4549

Epost direkt: info@norrlandsauktionsverk.se

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2023 Norrlands Auktionsverk AB

Registrera dig som kund för att vara med i vårt nyhetsbrev: