Barristern till England!

Folk sa att det skulle vara omöjligt! Stockholms auktionsverk har testat sälja utan framgång men vi lyckades! Det lilla nystartade auktionsverket i Umeå lyckades med något som ett auktionshus inte lyckats med som funnits sedan år 1674. Bengt Lindströms helt fantastiska konstverk Un Barrister är såld av oss till en lycklig snabbt betalande herre från England. Vi ordnade självklart med transporten vilket var en utmaning.. Barristern är trots allt ganska stor & ömtålig. Vi grattar oss själva & hoppas att även ni kommande säljare kan känna förtroende för oss, det är trots allt detta vi är bäst på, att hitta köparna & samlarna till dom speciella objekten som ni säljare lämnar in.

Detta är en milstolpe för oss!

Kanske ett skrytsamt inlägg men kändes ändå väl på sin plats. Må väl! / Jonas & Johannes Linder med personal.

Utvalda inlägg